Tidligere elever udgiver et album!

 Til alle de musikinteresserede!!

Vi fra gymnavisen, har allieret os med et musikband, bestående af nogle af skolens gamle elever.

De har d. 5. marts 2021 udgivet en EP ”Like wind in the trees” bestående af yderligere 6 sange, som er tilgængelig på alle online platforme!

 

 

· Her kan du se en videooptræden:

 https://www.youtube.com/watch?v=cq5F6OsK9us

· Her kan du læse deres første anmeldelse:

 http://metronaut.dk/musik/julie-magnus-like-wind-in-the-trees-taet-paa-perfektion/

· Her kan du besøge deres hjemmeside:

 https://villaop.dk/julieandmagnus

· Her kan du bl.a. lytte til deres EP: https://open.spotify.com/album/6DXuyf28kMkE8QqayV6sli?si=l2nHtxBgTTSuc5qWwZ8s5w



BAG MUSIKKEN:

 

Julie & Magnus er en søskende-duo, som har optrådt sammen siden 2012. I begyndelsen spillede de primært covernumre, men efterhånden kom der flere og flere egne kompositioner med på repertoiret. 

 

Det hele startede med en stor kærlighed til musik, og Julie & Magnus elskede egentlig bare at spille og synge sammen. Og hurtigt fandt de ud af, at der var noget ved deres stemmers samklang, som fungerede rigtig godt. De har altid nydt at synge harmonier og udforske de mange muligheder deraf. 

 

Når Julie & Magnus optræder, er nærværet på scenen det vigtigste. De optræder fordi de elsker det, og forhåbentlig skinner denne glæde og passion også igennem til publikum. Siden 2012 har Julie & Magnus bl.a. optrådt på Strib Vinter Festival, Tjili Pop, Cph Listening Room, Blågårds Apotek, Café Retro samt Kulturstationen Vanløse. 

 

I foråret 2019 udgav de deres første single ”Slowmotion”, som på trods af titlen er en dansksproget sang omhandlende det umiddelbare, første møde imellem to mennesker – en aften og den efterfølgende morgen. 

 

Nu er de så klar med en engelsksproget EP ”Like wind in the trees”, indeholdende seks sange og et instrumentalnummer. Temaerne på pladen er mange og forskelligartede, men kredser bl.a. om gammel kærlighed, tilliden til det gode samt ønsket om at være til gavn. EP’en er indspillet i Villa Ø.P. Studio og mixet & mastereret af studiets indehaver, Ronni Øhlers Hauptmann. 

 

Sangene falder indenfor pop- og folkgenren, og adskillige af Julie & Magnus’ lyttere har desuden beskrevet udvalgte numre som værende af irsk klang. Dette tager duoen som et stort kompliment. 



 

Kommentarer