GYM HOROSKOPET

 

GYM HOROSKOPET

Gymnavis-redaktionens spåkoner har brygget en forudsigelse, om hvordan din nærmeste fremtid ser ud! Måske er den slet ikke så sort som du går og tror, selvom du må sidde bag skærmen? Læs med og find ud af det:


1.g

Du er ved at komme dig oven på DHO- og første-standpunktskarakter-stress. Livet er let, og sommeren banker på, så grib chancen for at snakke med dine klassekammerater og indånd den friske luft. De missede gym-minder, som alle glæder sig til, kommer en gang i fremtiden. Tiden til at være ung og dum er på trapperne.


2.g

Du kan glæde dig over din afsluttede SRO, og ikke mindst nyde at være tilbage på skolen med din klasse. Du vil nu have mulighed for at trække vejret og gribe muligheden for at skabe kontakt med dine klassekammerater og samle op på de sidste afleveringer. Måske du skulle læse op til eksamen med en ven eller veninde?




3.g
Du kommer HELDIGVIS til at have din sidste gym-tid fysisk på skolen. Og du kommer til at nyde det!! Tænk over ting du gerne vil nå at opleve mens du er her, og udnyt den sidste tid til at realisere det. Anything is possible :D Glæd dig over de forgangne år, og især de nye muligheder og spændende ting du skal de kommende.



1.Hf

Du er snart halvvejs! Det er ikke for tidligt at være stolt af det du har udrettet i dette skoleår, og det vil du i hvert fald være når sommerferien kommer. Glæd dig til at nyde sommeren med dine venner; men stramt dig an den sidste tid, det bliver det hele værd!



2.Hf

Din tid på gymnasiet er snart slut og en verden af muligheder vil åbne sig for dig. Nyd dine venner og den sidste tid som HF-elev inden du skal videre ud på nye eventyr. Det er måske skræmmende, men det skal nok blive mega dejligt og spændende!




Kommentarer