CORONA ALARM

 

CORONA ALARM

Savner i også Fredagscaféer, gymfester, samling i salen, krammere, og ikke mindst en normal hverdag på gym? #memories.  Det gør vi og vi håber at i holder modet oppe trods de langtrukne timer med online undervisning, de umulige opgaveafleveringer, isolation og for meget familiesamvær. En dag når alting ser normalt ud igen, glæder vi os alle til at komme tilbage på gym, og få den hverdag vi bedst kan lide.

 

MEN pandemien varer ikke evigt! Og når den en dag forsvinder, står vi klar ved startlinjen! Og vi er kommet for at redde jer igennem den her tid #love #wewillsurvive


Kære alle på gymnavisens instagram @Gymnavisen, har os fra PR-gruppen spurgt ind til hvordan i får det bedste ud af den her tid, og blandt andet spurgt om “hvad man burde gøre noget oftere”. Dette resulterede i mange sjove og hyggelige forslag, der kan bruges lige nu og når verden så snart begynder at åbne igen. Vi har samlet listen lige her i håb om i kunne få en god ide i disse kedelige tider:


                   Gymnavisen fik mange gode forslag men dette var gruppens top 5:

 

1.     Kram et træ

2.     Kigge dig selv i spejlet og sige: Fuck du er lækker

3.     Gå på opdagelse i det ganske danske land

4.     Lave gode playlister der får dig op at danse, eller får dig til at ligge i sengen og tænke på gode minder.

5.     Get all dressed up til de mest kedelige hverdagsting.

 

På @Gymnavisen blev der lagt et spørgeskema ud, hvor der blev spurgt ind til hvilke gode ting der var sket på grund af nedlukningen. Ingen tvivl om at der er mange som nyder godt af at sove længe, hvilket kom op flere gange.

 

Her er et lille udpluk:

 

‘’Søvn, masser af god søvn’’

 ‘’At jeg kan sove længe og ikke skal stå op 05.30’

 

‘’Fået ro på, passet på mig selv, fokus på sundhed og en større kærlighed til naturen’’

 

‘’Har fundet mere tid til at male’’

‘’Jeg kan tilbringe mere tid med min langdistance kæreste’

 

 

Til sidst vil vi bare ønske jer en god uge med denne playliste i har været med til at lave!



I  kan hoppe ind og finde en masse flere indslag og gode råd til at komme igennem den her tid på vores instagram @gymnavisen

Kommentarer